Cele mai vândute!

Rafturi polita

Rafturi polita

Soluția practică

Ideale pentru depozitele utilizate în comerțul online

Sistemele de rafturi cu poliță sunt o soluție accesibilă și extrem de practică pentru depozitarea unei game largi de mărfuri cu dimensiuni reduse. Ideale pentru depozitele utilizate în comerțul online, comerț cu ridicata și piese mici, acestea se caracterizează prin capacitatea lor ridicată de încărcare, care poate fi parțial atribuită rafturilor inteligente din tablă de oțel. Un raft cu o lățime standard de 1500 mm poate suporta cu ușurință 175kg. Mai mult, practicitatea rafturilor cu polițe este oferită și de înălțimile impresionante la care pot fi montate, datorită rezistenței montanților care pot susține mai multe platforme pietonale (Multi-Tier).

Caracteristici

  MODULAR ȘI ROBUST
Sistem modular, robust și ușor de asamblat și demontat, pe care îl puteți aranja oricum doriți.

  VERSATIL
Vă oferim o gamă diversă de accesorii pentru sistemele de rafturi, inclusiv sertare, șine pentru îmbrăcăminte și recipiente din plastic într-o varietate de dimensiuni.

  ADAPTABILITATE
Sistemele sunt disponibile în lățimi standard ale polițelor de 1000, 1250 și 1500 mm și adâncimi variabile de la 300 la 800 mm. La cerere se pot livra și alte dimensiuni.

  REZISTENȚĂ
Strat protector, rezistent la acizii din alimente. Sistem cu o valoare reziduală ridicată și cu durată de viață extinsă.

  SIGURANȚĂ
Sistemul oferă siguranță la locul de muncă, atât pentru angajați, cât și pentru păstrarea intactă a produsele dvs.

  ACCESIBILITATE
Produsele noastre Smart Range au un preț rezonabil și sunt gata de expediere în 72 de ore.

  • Show Sidebar

Sunt 3 produse.

Filtre active