Sistemul de depozitare CANTILEVER este conceput pentru sarcini mari sau cu lungime mare. Acesta este constituit din coloane verticale pe care se fixează brațe orizontale. Astfel, produsele sunt depozitate în poziție orizontală pe brațe, manual sau folosind stivuitoare sau macarale, în funcție de greutatea obiectelor. Coloanele centrale sunt unite între ele prin intermediul unui sistem de întărire prin contravântuiri, care asigură structurii metalice o rezistență superioară. Brațele pot fi așezate la diferite înălțimi, adaptându-se nevoilor de depozitare, iar la capătul exterior poate fi plasat un opritor de siguranță ce previn căderea accidentală a încărcăturii.

colaj-cantilver.pngCaracteristici:

  STABILITATE
Există mai multe puncte de susținere în structură, astfel încât se consolidează stabilitatea sarcinii și se evită deplasările nedorite sau curbarea sarcinilor.

  CONTROL DEPLIN
Configurarea brațelor se poate face pe o parte a coloanelor centrale (Simple) sau pe ambele părți (Gondolă), ceea ce oferă un control deplin în gestionarea depozitului.

  VERSATILITATE
Versatilitatea crescută a acestui sistem permite adaptarea pentru orice tip de depozit și pentru mărfuri cu o lungime considerabilă.

  GESTIONARE FACILĂ
Sistemul CANTILEVER poate fi montat pe baze mobile pentru a obține o densitate mai mare de depozitare, păstrând posibilitatea de a accesa fiecare produs în mod direct.

  ADAPTABILITATE
Datorită materialului din care este fabricat și rezistenței sporite, sistemul se pretează pentru utilizarea atât în interior, cât și în exterior.

  SIMPLU ȘI RAPID
Sistemul se asamblează și demontează într-o manieră intuitivă, simplu și rapid.Cere oferta personalizata