Principala caracteristică a Sistemul de transfer de paleți Navetă (SHUTTLE) este de a facilita și dinamiza încărcarea și descărcarea mărfurilor, fără a fi nevoie ca stivuitoarele să acceseze benzile de depozitare. Gestionarea depozitului devine mai eficientă datorită căruciorul de navetă care circulă de-a lungul șinelor, permițând o selecție independentă între paleții de intrare și ieșire. În plus, mecanism unic de ridicare a paleților suportă o greutate de până la 2000 kg.

Prin folosirea acestui sistem, stivuitoarele merg până la raft și predau paletul către navetă, după care naveta aduce paleții la locul lor (și înapoi). Astfel, economisiți timp și puteți utiliza spațiul mai eficient, deoarece nu sunteți limitat de distanțele maxime de intrare. De asemenea, puteți alege să încărcați și să descărcați la diferite niveluri.

LK Trade este singurul furnizor care garantează durata de viață a șinei navetei pe baza numărului de mișcări ale acesteia.


Caracteristici

  FLEXIBILITATE
Naveta este ușor de transferat pe un alt canal/bandă folosind stivuitorul și permite stocarea prin acumulare de referințe diferite pe bandă.

  CONTROL DEPLIN
Cu ajutorul senzorilor laser și fotocelulelor, obțineți un control deplin. Naveta poate fi controlată de la distanță cu ajutorul telecomandei, dar și manual.

  PERFORMANȚĂ
Bateriile litiu-ion de înaltă performanță au un ciclu de funcționare de cel puțin 8 ore și se încărcă în maxim 4 ore.

  SIGURANȚĂ MAXIMĂ
Sistemul de detectare umană evită coliziunile cauzate de stivuitoare și accidentele specifice domeniului.

  DURABILITATE
Distribuția egală a presiunii pe opt roți asigură o tensiune minimă pe șine și reduce uzura șinelor.

  COMPATIBILITATE
Optim pentru diferite tipuri de paleți, cu o adâncime de 80-120 cm - atât pentru manipularea FIFO, cât și pentru LIFO, chiar și pentru paleți din plastic.Cere oferta personalizata