header-pg-1145x200-exoschelete.png

Atunci când fiecare mișcare conteaza, EXOSCHELETELE sunt răspunsul revoluționar pentru a transforma munca fizică într-o experiență mai ușoară, mai eficientă și mai sigură. De la manipularea mărfurilor până la susținerea posturii corecte, aceste inovații tehnologice sunt cheia către o productivitate sporită și un confort îmbunătățit în mediile de lucru dificile.

Beneficiile exoscheletelor includ: 
  • Reducerea tensiunii și oboselii musculare în timpul sarcinilor fizice repetitive.
  • Creșterea productivității.
  • Versatilitate și independență de locație, fără necesitatea montajului.
  • Promovarea unei posturi corecte a corpului.
  • Îmbunătățirea siguranței și reducerea riscului de accidentare.
  • Optimizarea eficienței și calității sarcinilor, datorită susținerii și asistării oferite de exoschelete.
LiftSuit

Inovația în domeniul exoscheletelor, realizat din materiale textile ușoare, pentru a oferi confort și eficiență în operațiile de ridicare și lucrul în poziția aplecat. Cu o reducere a încărcăturii asupra mușchilor spatelui cu 30%, acest exoschelet cântărește doar 900 de grame, oferind libertate de mișcare fără a sacrifica performanța.
LiftSuit%20Front.png LiftSuit%20Back.png
LiftSuit%20Performance.png
DeltaSuit


Un exoschelet inovator proiectat pentru a sprijinii și reduce efortul depus de utilizator în timpul operațiilor de asamblare, manipulare a uneltelor sau ridicare a sarcinilor de la nivelul brâului în sus. Cu o greutate de 2100 de grame, DeltaSuit oferă susținere pentru mușchii mâinilor, umerilor și gâtului, reducând efortul depus de utilizator cu până la 40%, în funcție de aplicație. Este soluția ideală pentru mediile de lucru care necesită precizie și forță, oferind confort și eficiență în timp ce minimizează oboseala musculară.
DeltaSuit.png
DeltaSuit%20Performance.png
OmniSuit


Întâlnirea perfectă între inovație și eficiență.Cu o greutate de 2800 de grame, acest exoschelet combină cele mai bune caracteristici ale LiftSuit și DeltaSuit, oferind o soluție completă pentru nevoile tale de susținere și reducere a efortului în timpul operațiilor de asamblare, manipulare a uneltelor sau ridicare a sarcinilor. Descoperă confortul, performanța și libertatea de mișcare cu OmniSuit.
OmniSuit.png OmniSuit%202.png


Cere oferta personalizata